1. Ανάρτησης & Σχολικοί
  2. Επιστροφή

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκδότης:

 

Τιμή: 3,90 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Τύπος: Αναδιπλούμενος
Διαστάσεις (Κλειστός): 13 X 21
Διαστάσεις (Ανοιχτός): 70 X 100
Κλίμακα:
Σελίδες:
Χρονολογία έκδοσης: 10-10-2015

ISBN

  •  978-960-9412-46-9

Video

 

Περιγραφή

Κυκλοφόρησε ο απαραίτητος σε όλους πολιτικός και γεωφυσικός χάρτης της Ελλάδας σε δυο εκδόσεις, μια διπλωμένη και μια αναρτήσεως με ελαφριά ανθεκτική πλαστικοποίηση.
Η γεωφυσική όψη απεικονίζει σε απαλό γαλάζιο, πράσινο και καφέ το στεριανό και θαλασσινό ανάγλυφο της Ελλάδας με χρωματική διαβάθμιση, ονοματίζει όλους τους ορεινούς όγκους με το υψόμετρό τους, τις λίμνες και τα ποτάμια. Για την καλύτερη κατανόηση του χώρου έχει εμπλουτιστεί με το βασικό οδικό δίκτυο και τους μεγαλύτερους οικισμούς.
Η πολιτική όψη απεικονίζει τη νέα διοικητική διαίρεση της Ελλάδας, σε περιφέρειες, περιφερειακές ενότητες και δήμους, αναφέροντας ξεκάθαρα το όνομα τους, καθώς και τις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων, τις έδρες των δήμων και άλλους μεγάλους οικισμούς. Κι εδώ απεικονίζεται το βασικό οδικό δίκτυο και διαφαίνεται φωτοσκιασμένο το ανάγλυφο της Ελλάδας. Στον πολιτικό χάρτη η χρωματική διαίρεση έχει γίνει με βάση τις περιφέρειες, σε γήινες αποχρώσεις . Το αποτέλεσμα είναι ένας ενημερωμένος, καλαίσθητος και χρηστικός χάρτης ιδανικός για διακόσμηση αλλά και για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Στους χάρτες φαίνεται το πλέγμα των συντεταγμένων ανά μια μοίρα και οι γείτονες χώρες.
ΛΤ: 3,90 ευρώ ο διπλωμένος και 9,90 ευρώ ο χάρτης τοίχου

Απο τις ίδιες εκδόσεις

Απο τις ίδιες εκδόσεις

Απο τις ίδιες εκδόσεις

Απο τις ίδιες εκδόσεις

Απο τις ίδιες εκδόσεις

Απο τις ίδιες εκδόσεις