1. Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη

Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη

Ξεκινώντας το 1932 ο Κώστας Πελεκανάκης την δημιουργία τυπογραφείου βάζει γερές βάσεις για τη μακρά πορεία η οποία λίγο καιρό αργότερα ενισχύθηκε από την σύζυγο του Ειρήνη με την οποία δημιούργησαν βιβλιοχαρτοπωλείο στο κτήριο της οδού Χάληδων 98. Το 2008 η επιχείρηση μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι στην οδό Χάληδων 89. Στο νέο και ανανεωμένο μας μας χώρο οι πελάτες μπορούν να βρουν όλα τα προιόντα που το κατάστημά μας καλύπτει από το 1932 και ακόμα περισσότερα. Στον κάτω μας όροφο μπορείτε να βρείτε χαρτικά και αναλώσιμα καθώς και είδη σχεδίου και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Στο ισόγειο θα βρείτε ελληνική και ξενόγλωσση λογοτεχνία, ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και καρτ-ποσταλ.

Και τέλος τον πάνω όροφο ο πελάτης μπορεί να βρει ξενόγλωσσα/φροντιστηριακά βοηθήματα και ένα πολύ ζεστό χώρο βιβλιοπαρουσιάσεων χωρητικότητας 40 αναγνωστών.

Και τώρα οι αγαπημένες σας εκδόσεις απλώς με ένα κλικ!
Το 2008 η Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη και οι εκδόσεις Mystis συνεργάζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου έχουμε σαν στόχο να στέλνουμε τα βιβλία μας σε όλο τον κόσμο. Οποιοδήποτε τίτλο ή ποσότητα επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!