1. Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση)

Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση)

Η υπηρεσία Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση) του Mystis.gr, παρέχει τη δυνατότητα σε συγγραφείς (πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς πανεπιστημιακών βιβλίων, δοκιμιογράφους, φωτογράφους κα.) να προχωρήσουν στην αυτό-έκδοση του βιβλίου τους σε όσα αντίτυπα επιθυμούν και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.

Η υπηρεσία Print on Demand του Mystis.gr σας προσφέρει τις εξής επιλογές:
α) Μας στέλνετε τα αρχεία του βιβλίου σας σε ηλεκτρονική μορφή κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας το παραδώσουμε σε μορφή τυπωμένου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε.
β) Οι γραμματικές και συντακτικές διορθώσεις είναι στην ευθύνη του συγγραφέα. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα διορθώσεων άπό έμπειρους διορθωτές για τη φιλολογική του επιμέλεια – κατόπιν συνεννόησης.
γ) Η σελιδοποίηση γίνεται από γραφίστα-σχεδιαστή – ηλεκτρονικά - καθώς και η γραφιστική επιμέλεια για το εξώφυλλο του βιβλίου σας.
δ) Δυνατότητα έκδοσης του βιβλίου σας με την επωνυμία του εκδοτικού μας οίκου mystis.gr. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία αφορά μόνο βιβλία που τα έχουμε προηγουμένως ελέγξει ως προς το περιεχόμενο, τα έχουν επιμεληθεί και διορθώσει επαγγελματίες συνεργάτες μας, έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί ειδικός γραφίστας το εξώφυλλό τους, πάντα σε συνεννόηση με τον συγγραφέα, και γενικά βιβλία που συνάδουν με την αισθητική και την ποιότητα των εκδόσεων του Mystis.gr. Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν θεωρήσουμε ότι το βιβλίο ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα του περιεχομένου του, αλλά και ότι ταιριάζει με τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει για τη συγκεκριμένη κατηγορία, το προβάλουμε δωρεάν για έναν μήνα στην πρώτη σελίδα του site μας, στην ενότητα «βιβλίο του μήνα»). Επιπλέον σας παρέχουμε:

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία print on demand:

Η υπηρεσία Print on Demand παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ενός βιβλίου με ψηφιακό τρόπο (χωρίς φιλμ και μηχανές εκτύπωσης offset) σε όσα αντίτυπα επιθυμεί ο πελάτης, ξεκινώντας από τον αριθμό 1. Το κόστος τής παραδοσιακής εκτύπωσης με μηχανές offset είναι αρκετά μεγάλο, ώστε δεν είναι συμφέρον οικονομικά να τυπωθούν λιγότερα από 1000 περίπου αντίτυπα τη φορά. Όμως η εναλλακτική δυνατότητα της ψηφιακής παραγωγής βιβλίου (με τα εξαιρετικά χαμηλά κόστη για τα μικρά «τιράζ» και τους ταχύτατους χρόνους παράδοσης) μας δίνει την ευκαιρία να παράγουμε ένα εξίσου άψογο αποτέλεσμα, χωρίς τον κίνδυνο να μείνουν αδιάθετα αντίτυπα στην αποθήκη μας. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεστε μια έκδοση μεγάλου τιράζ (από 800 αντίτυπα και πάνω), σε παραγωγή όφσετ, και με αρκετά χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο, μπορούμε ευχαρίστως να την αναλάβουμε και αυτή.

Οι άνθρωποι του Mystis.gr, λόγω της μακρόχρονης επαφής μας με όλους τους τομείς της εκδοτικής παραγωγής, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να διαβαστούν με προσοχή και ακόμα πόσο πιο δύσκολο να εγκριθούν τα έργα πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων από τις επιτροπές αξιολόγησης των εκδοτικών οίκων, ώστε να αποφασιστεί η έκδοσή τους. Έτσι, πάρα πολλά αξιόλογα κείμενα (λογοτεχνικά, ποιητικά, επιστημονικά κα.) παραμένουν στην αφάνεια επειδή συνήθως κρίνονται αντιεμπορικά από τους εκάστοτε αξιολογητές. Ωστόσο, τελικός στόχος κάθε δημιουργού είναι να φέρει το έργο του σε επαφή με το κοινό και να αισθανθεί την πληρότητα που προσφέρει η διαπίστωση πως αυτό αφορά και πολλούς άλλους ανθρώπους.
Επιπλέον, στη συνέχεια, διαθέτοντας τα βιβλία σας μόνοι σας στην αγορά με πολύ απλό και εύκολο τρόπο πια (δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε διαδικασίες έναρξης επιτηδεύματος κλπ.) λαμβάνετε οι ίδιοι τα ποσοστά από τις πωλήσεις και όχι κάποιος μεσάζοντας εκδότης, με αποτέλεσμα να έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να επιτύχετε, όχι μόνο απόσβεση των εξόδων σας, αλλά και κέρδη. Κύριος στόχος του Mystis.gr είναι να δουν το φως της δημοσιότητας έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του πολιτισμού μας, ενάντια στο κλίμα εμπορικότητας που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του βιβλίου. Εμείς, με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους συνεργάτες στον χώρο της παραγωγής του βιβλίου, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε, σε πολύ σύντομο χρόνο, ένα άψογα ψηφιακά τυπωμένο βιβλίο και μάλιστα με το σώμα του δεμένο σε δεκαεξασέλιδα ή οκτασέλιδα (όπως ακριβώς στην εκτύπωση offset). Πρόκειται για μια επαναστατική δυνατότητα που ελάχιστοι επαγγελματίες μπορούν σήμερα να προσφέρουν.