1. Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση)

Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση)

Η υπηρεσία Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση) του Mystis.gr, παρέχει τη δυνατότητα σε συγγραφείς (πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς πανεπιστημιακών βιβλίων, δοκιμιογράφους, φωτογράφους κα.) να προχωρήσουν στην αυτό-έκδοση του βιβλίου τους σε όσα αντίτυπα επιθυμούν και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.

Η υπηρεσία Print on Demand του Mystis.gr σας προσφέρει τις εξής επιλογές:
α) Μας στέλνετε τα αρχεία του βιβλίου σας σε ηλεκτρονική μορφή κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας το παραδώσουμε σε μορφή τυπωμένου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε.
β) Οι γραμματικές και συντακτικές διορθώσεις είναι στην ευθύνη του συγγραφέα. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα διορθώσεων άπό έμπειρους διορθωτές για τη φιλολογική του επιμέλεια – κατόπιν συνεννόησης.
γ) Η σελιδοποίηση γίνεται από γραφίστα-σχεδιαστή – ηλεκτρονικά - καθώς και η γραφιστική επιμέλεια για το εξώφυλλο του βιβλίου σας.
δ) Δυνατότητα έκδοσης του βιβλίου σας με την επωνυμία του εκδοτικού μας οίκου mystis.gr. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία αφορά μόνο βιβλία που τα έχουμε προηγουμένως ελέγξει ως προς το περιεχόμενο, τα έχουν επιμεληθεί και διορθώσει επαγγελματίες συνεργάτες μας, έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί ειδικός γραφίστας το εξώφυλλό τους, πάντα σε συνεννόηση με τον συγγραφέα, και γενικά βιβλία που συνάδουν με την αισθητική και την ποιότητα των εκδόσεων του Mystis.gr. Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν θεωρήσουμε ότι το βιβλίο ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα του περιεχομένου του, αλλά και ότι ταιριάζει με τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει για τη συγκεκριμένη κατηγορία, το προβάλουμε δωρεάν για έναν μήνα στην πρώτη σελίδα του site μας, στην ενότητα «βιβλίο του μήνα»). Επιπλέον σας παρέχουμε:

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία print on demand:

Η υπηρεσία Print on Demand παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ενός βιβλίου με ψηφιακό τρόπο (χωρίς φιλμ και μηχανές εκτύπωσης offset) σε όσα αντίτυπα επιθυμεί ο πελάτης, ξεκινώντας από τον αριθμό 1. Το κόστος τής παραδοσιακής εκτύπωσης με μηχανές offset είναι αρκετά μεγάλο, ώστε δεν είναι συμφέρον οικονομικά να τυπωθούν λιγότερα από 1000 περίπου αντίτυπα τη φορά. Όμως η εναλλακτική δυνατότητα της ψηφιακής παραγωγής βιβλίου (με τα εξαιρετικά χαμηλά κόστη για τα μικρά «τιράζ» και τους ταχύτατους χρόνους παράδοσης) μας δίνει την ευκαιρία να παράγουμε ένα εξίσου άψογο αποτέλεσμα, χωρίς τον κίνδυνο να μείνουν αδιάθετα αντίτυπα στην αποθήκη μας. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεστε μια έκδοση μεγάλου τιράζ (από 800 αντίτυπα και πάνω), σε παραγωγή όφσετ, και με αρκετά χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο, μπορούμε ευχαρίστως να την αναλάβουμε και αυτή.

Οι άνθρωποι του Mystis.gr, λόγω της μακρόχρονης επαφής μας με όλους τους τομείς της εκδοτικής παραγωγής, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να διαβαστούν με προσοχή και ακόμα πόσο πιο δύσκολο να εγκριθούν τα έργα πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων από τις επιτροπές αξιολόγησης των εκδοτικών οίκων, ώστε να αποφασιστεί η έκδοσή τους. Έτσι, πάρα πολλά αξιόλογα κείμενα (λογοτεχνικά, ποιητικά, επιστημονικά κα.) παραμένουν στην αφάνεια επειδή συνήθως κρίνονται αντιεμπορικά από τους εκάστοτε αξιολογητές. Ωστόσο, τελικός στόχος κάθε δημιουργού είναι να φέρει το έργο του σε επαφή με το κοινό και να αισθανθεί την πληρότητα που προσφέρει η διαπίστωση πως αυτό αφορά και πολλούς άλλους ανθρώπους.
Επιπλέον, στη συνέχεια, διαθέτοντας τα βιβλία σας μόνοι σας στην αγορά με πολύ απλό και εύκολο τρόπο πια (δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε διαδικασίες έναρξης επιτηδεύματος κλπ.) λαμβάνετε οι ίδιοι τα ποσοστά από τις πωλήσεις και όχι κάποιος μεσάζοντας εκδότης, με αποτέλεσμα να έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να επιτύχετε, όχι μόνο απόσβεση των εξόδων σας, αλλά και κέρδη. Κύριος στόχος του Mystis.gr είναι να δουν το φως της δημοσιότητας έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του πολιτισμού μας, ενάντια στο κλίμα εμπορικότητας που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του βιβλίου. Εμείς, με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους συνεργάτες στον χώρο της παραγωγής του βιβλίου, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε, σε πολύ σύντομο χρόνο, ένα άψογα ψηφιακά τυπωμένο βιβλίο και μάλιστα με το σώμα του δεμένο σε δεκαεξασέλιδα ή οκτασέλιδα (όπως ακριβώς στην εκτύπωση offset). Πρόκειται για μια επαναστατική δυνατότητα που ελάχιστοι επαγγελματίες μπορούν σήμερα να προσφέρουν.
 

  1. Αεροφωτογράφηση

Αεροφωτογράφηση

Φωτογραφίζουμε και βιντεοσκοπούμε από οποιοδήποτε σημείο του ουρανού!


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ ΑΠΌ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Χρησιμοποιούμε ειδικά τηλεχειριζόμενα φωτογραφικά αεροσκάφη, ελικόπτερα κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας την δυνατότητα να παράγουμε αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των καμερών από το έδαφος. Δεν χρειάζεται μεγάλος χώρος απογείωσης και προσγείωσης ενώ μπορούμε να κατευθύνουμε το ελικόπτερο άρα και τις κάμερες σε σημεία που μεγάλο ελικόπτερο δεν μπορεί να φτάσει.

Για παράδειγμα μπορούμε από πολύ μεγάλο ύψος να πλησιάζουμε σε πολύ χαμηλό, να περνάμε κάτω από την γέφυρα της πισίνας, έπειτα να ανυψώνουμε έχοντας τον φακό σε οριζόντια θέση πολύ κοντά στις κτιριακές εγκαταστάσεις, να απομακρυνόμαστε ενώ ο φακός βρίσκετε σε άνοδο, έπειτα να πραγματοποιούμε μια περιήγηση 360 μοιρών και άλλα πολλά! Μπορούμε να σας παρέχουμε ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ εκπληκτικές εικόνες και ταινίες από οποιοδήποτε σημείο του ουρανού! Επίσης μας αρέσει να φτιάχνουμε καλλιτεχνικά μοντάζ με αναδυόμενα γραφικά και ανάμιξη άλλων εικόνων π.χ. από τοπία που βρίσκονται κοντά σας και εικόνες εσωτερικών χώρων.

Η εξέλιξη μας συμβαδίζει με την διεθνή εξέλιξη στο χώρο αυτό έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από τις προτεραιότητες μας νούμερο ένα είναι καθημερινά να μαθαίνουμε ότι νεότερο υπάρχει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένα βίντεο απο το 2ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Δήμο Μαλεβυζίου 08-02-2015   https://www.youtube.com/watch?v=rkZlJd5aVjQ

  1. Γνωρίστε την Κρήτη

Γνωρίστε την Κρήτη

 

Η Κρήτη έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από πολλούς ανθρώπους, που τη μελέτησαν ή την επισκέφτηκαν στη διάρκεια των αιώνων. Μερικοί τη θεωρούσαν το πιο όμορφο νησί του κόσμου, μια μικροσκοπική ήπειρο. Ο Όμηρος την ονομάζει γαία (χώρα) και όχι νήσο, έχοντας επίγνωση του μεγέθους και της σπουδαιότητας της. Οι έλληνες φιλόσοφοι Πλάτωνας και Αριστοτέλης θεωρούσαν την Κρήτη υπόδειγμα πολιτειακής και νομοθετικής οργάνωσης, κιβωτό πανάρχαιων αξιών. Σήμερα τα τουριστικά θέρετρα της κατακλύζονται από εκατομμύρια τουριστών. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες γωνιές, μυστικοί και ήσυχοι τόποι, πιστοί σε όσους τους προσεγγίζουν με σεβασμό και δέος. Τέτοιοι αναφέρονται σε πολλές γωνιές της μεγαλονήσου στον οδηγό, και προτείνονται για τους απαιτητικούς επισκέπτες.
Η ομορφιά της Κρήτης οφείλεται στην ταυτόχρονη συνύπαρξη του φυσικού με το πολιτισμικό περιβάλλον. Στην Κρήτη υπάρχουν οροσειρές που θυμίζουν τις Άλπεις, συναντάει κανείς ερήμους και μικρές ζούγκλες, αλλά και περιοχές με σχεδόν αρκτικό κλίμα ή με σχεδόν τροπικό κλίμα. Αυτή την ποικιλία του τοπίου σπάνια τη συναντά κανείς σε μια περιοχή σχετικά περιορισμένη. Το κρητικό περιβάλλον είναι αποτέλεσμα χιλιόχρονης αλληλεπίδρασης ανάμεσα στην ανθρώπινη δράση και τις φυσικές δυνάμεις. Τα υλικά κατάλοιπα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων συνωστίζονται σε έναν αέναο διάλογο με τη κρητική φύση, πάνω στη ράχη αυτού του μακρόστενου «θεριού που κείτεται στη θάλασσα». Με θεριό παρομοιάζει την Κρήτη το πιο εκλεκτό από τα τέκνα της, ο Νίκος Καζαντζάκης. Θεριό αγαθό, καλότροπο, φωτεινό. Σε ένα έργο του επισημαίνει: «Η Κρήτη φωτίστηκε πρώτη σε όλη την κατασκότεινη τότε Ευρώπη. Κι εδώ η ψυχή της Ελλάδας εξετέλεσε τη μοιραία της αποστολή: έφερε το θεό στην κλίμακα του ανθρώπου».
Πολλοί άξιοι κρητολόγοι έχουν κοπιάσει για να μπορούμε σήμερα να γνωρίζομε το τοπίο της Κρήτης και τον υψηλό και ευγενή πολιτισμό, που δημιουργήθηκε σ΄ αυτήν και αποτέλεσε θεμέλιο του κλασικού ελληνικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Στις  εργασίες τους καταδεικνύεται η σημασία του κρητικού πολιτισμού. Την περιπέτεια των ανθρώπων που κατοίκησαν στο μεγάλο ελληνικό νησί παρακολουθούμε σε ιστορικές περιόδους.
Οι όροι Προϊστορία, Ιστορικοί Χρόνοι, Νεολιθικός, Μινωικός, Μυκηναϊκός, Ελληνικός, Ρωμαϊκός, Βυζαντινός κτλ. έχουν χρονική, ιστορική και πολιτισμική σημασία, όχι εθνική ή φυλετική. Η Κρήτη γνώρισε τη λαμπρή Προϊστορία με κορύφωση τον Μινωικό Πολιτισμό, την Αρχαιότητα με σημαντικά πολιτισμικά επιτεύγματα, τον Μεσαίωνα με αξιόλογη πολιτισμική δημιουργία: τη βυζαντινή και μεταβυζαντινή τέχνη και την Κρητική Αναγέννηση, και τη νεότερη περίοδο σημαδεμένη με αγώνες για εθνική απελευθέρωση και προκοπή.


Απόσπασμα απο το βιβλίο των εκδόσεων μας «ΚΡΗΤΗ»

  1. Επικοινωνία

Επικοινωνία

Εκδόσεις Mystis

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 17

Ηράκλειο Κρήτη

71 304

ΤΗΛ : 2810 346451

ΤΗΛ : 2810 226518

email: [email protected]

 

  1. Παραγγελία / παράδοση

Παραγγελία / παράδοση

Ολοκλήρωση παραγγελίας:


Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας».
Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Η διαδικασία της παράδοσης μπορεί να διαρκέσει έως 7- 8 εργάσιμες μέρες για Κρήτη και Ελλάδα και 10-15 εργάσιμες μέρες για Ευρώπη και Αμερική. Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Αγ. Νικολάου). Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mystis.gr  δέχεται παραγγελίες μέχρι 20 κιλά. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] Οι Εκδόσεις Mystis συνεργάζονται με τον ΕΛΤΑ και ακολουθείται ενιαία οικονομική πολιτική για τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.


Καθυστέρηση παραγγελίας:


Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
•Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
•Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε εναλλακτικές λύσεις.
•Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή εθνικών αργιών ,που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση δε, που είναι αδύνατη η μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του)  θα είναι επειδή τα στοιχεία σας δεν είναι καταχωρημένα σωστά.

  1. Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Μystis δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Citibank, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα της Paypal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από την Paypal.

Παραγγελίες άνω των €1,500 προς ιδιώτες και άνω των € 3,000 προς επιχειρήσεις:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας Mystis:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής την επιλογή «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

IBAN

EUROBANK

0026.0287.45.0201325650

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

GR1902602870000450201325650

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στo [email protected] ή με fax στο 28210 99875. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

  1. Επιστροφές

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ.).
Ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 10 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε το Mystis.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα mystis.gr.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωληθέντων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
 

  1. Ασφάλεια συνναλαγών

Ασφάλεια συνναλαγών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Mystis χρησιμοποιεί τα ασφαλή συστήματα Paypal για όλες τις Online συνναλαγές των πελατών του.

Τι είναι το Paypal
Το Paypal είναι η πλέον διαδεδομένη online υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας, χωρίς να απαιτείται η συνεχής παρέμβαση σας σε κάθε βήμα. To Paypal ανήκει στην eBay Inc., τον διαδικτυακό κολοσσό αγοραπωλησιών και στην Ευρώπη λειτουργεί με την εποπτεία της PayPal (Europe) με έδρα το Λουξεμβούργο. Το Paypal δραστηριοποιείται σε 190 χώρες, με πάνω από 113 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και μπορεί να διαχειριστεί 25 διαφορετικά νομίσματα. Τα χρήματα που διακινήθηκαν το 2011 από τo Paypal ξεπερνούν τα 118 δισεκατομμύρια δολλάρια!

Τρόπος λειτουργίας Paypal
Το Paypal λειτουργεί σαν ένας ενδιάμεσος λογαριασμός σας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες με τα οποία συναλάσσεστε. Ο λογαριασμός Paypal που δημιουργείται κατά την εγγραφή σας σε αυτό, τροφοδοτείται από εσάς με το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε και μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, καθώς επίσης και τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η χρήση του Paypal σε κάποια πληρωμή ή συναλλαγή απαιτεί από τον χρήστη μόνο την εισαγωγή των στοιχείων που δηλώθηκαν κατά την εγγραφή, δηλ. το email σας & τον κωδικό του Paypal. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής χωρίς την δημοσιοποίηση κανενός στοιχείου σας (ονόματος, πιστωτικής κάρτας, κλπ.), ακριβώς σαν να πληρώνει το Paypal για εσάς!

Ασφάλεια και Paypal
Οι προδιαγραφές λειτουργίας του Paypal είναι υψηλότατων προδιαγραφών και συνώνυμες της διαδικτυακής ασφάλειας. Οι συναλλαγές μέσω Paypal γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit. Όλες οι σελίδες του Paypal, από την εγγραφή ή σύνδεση του χρήστη μέχρι και τα απλούστερα μηνύματα επιβεβαίωσης, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ασφαλών και κρυπτογραφημένων συνδέσεων και οποιαδήποτε μετάδοση δεδομένων είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί σε πραγματικό χρόνο.
Το Paypal σαν ενδιάμεση πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών διαθέτει μηχανισμούς παρακολούθησης κάθε συναλλαγής για διάστημα αρκετών μηνών από την έναρξή τους. Ο χρήστης του πέρα απο το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, έχει στην διάθεσή του την επικοινωνία με προσωπικό υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος, δυνατότητα αμφισβήτησης χρέωσης και επιστροφής χρημάτων.

Πλεονεκτήματα του Paypal
To Paypal υπερτερεί σε πολλά σημεία έναντι των περισσότερων τρόπων πληρωμών και συναλλαγών, π.χ.:

    Οι πληροφορίες για την πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι αποθηκευμένες ασφαλώς στους servers του Paypal και ΔΕΝ δημοσιοποιούνται στον πωλητή, ο οποίος παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα για την αγορά σας, χωρίς ποτέ να μαθαίνει κάτι άλλο για εσάς.
    Όλες οι σελίδες του Paypal είναι ισχυρά κρυπτογραφημένες, χωρίς το ενδεχόμενο υποκλοπής των προσωπικών ή οικονομικών σας στοιχείων.
    Το Paypal συνεχώς επιλέγει και αξιολογεί την συνεργασία με κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία του πωλητή.
    Η χρήση του Paypal στις συναλλαγές σας, σας γλιτώνει από την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων σας, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να πατήσετε το κουμπί Checkout.
    Το Paypal διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό για την προστασία από απάτες ή κακόβουλες χρεώσεις. Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς για την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό σας.

Εγγραφή στο Paypal
Η εγγραφή σας στο Paypal γίνεται απλά με την χρήση της email διεύθυνσής σας ως κύριου αναγνωριστικού, μαζί με τον ασφαλή κωδικό της επιλογής σας. Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, πρέπει να να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον του Paypal, για να είναι δυνατή η αποστολή χρημάτων στον Paypal λογαριασμό σας ή η χρέωση της κάρτας ή/και του τραπεζικού σας λογαριασμού.
Το Paypal σας ειδοποιεί με email για την πρόοδο και ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής, όπως επίσης και για καθε ύποπτη προσπάθεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας, για την προστασία των στοιχείων σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ασφαλή στους servers του Paypal και μόνο εσείς μπορείτε να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε.

Τρόποι πληρωμής
Το Paypal συναλλάσεται εκ μέρους σας και η μεταφορά των χρημάτων προς τον λογαριασμό σας στο Paypal, γίνεται με τους εξής τρόπους:

    Με σύνδεση πιστωτικής κάρτας: Κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς βέβαια να κοινοποιούνται τα στοιχεία της στον πωλητή/ηλεκτρονικό κατάστημα.
    Με σύνδεση χρεωστικής κάρτας: Λειτουργεί όπως και για την πιστωτική, μόνο που κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την χρεωστική σας κάρτα και αυτή με τη σειρά της θα τραβάει τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας δεν έχει χρήματα, η συναλλαγή δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, οπότε φροντίστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο.
    Με σύνδεση προπληρωμένης κάρτας: Σε αυτή την περίπτωση, κάθε συναλλαγή αφαιρεί το ανάλογο ποσό από το υπόλοιπο της προπληρωμένης κάρτας και όταν τελειώσουν τα χρήματα, την ξαναγεμίζετε με ότι ποσό θέλετε. Οι προπληρωμένες κάρτες εκδίδονται σε οποιαδήποτε τράπεζα.
    Με τραπεζική μεταφορά (έμβασμα): Εσείς μεταφέρετε τα χρήματα από το τραπεζικό λογαριασμό σας στο λογαριασμό του Paypal με διαδικασία που παρέχεται από το Paypal. Για να γινει κάποια συναλλαγή ο λογαριασμός σας στο Paypal θα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο. Δεν συνιστάται, κυρίως λόγω του μεγάλου χρόνου μεταφοράς (5-7 ημέρες)

  1. Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη

Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη

Οι αγαπημένες σας εκδόσεις απλώς με ένα κλικ!
Το 2008 η Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη και οι εκδόσεις Mystis συνεργάζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου έχουμε σαν στόχο να στέλνουμε τα βιβλία μας σε όλο τον κόσμο. Οποιοδήποτε τίτλο ή ποσότητα επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!

  1. Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Οι επισκέπτες/πελάτες της ιστοσελίδας www.mystis.gr αναγνωρίζουν και συμφωνούν με τους κάτωθι όρους:

1. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς και εμπορικούς σκοπούς. Κάθε πληροφορία προστατεύεται από το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, με την επιφύλαξη παντός άλλου δικαιώματος. Κάθε δικαίωμα επί παντός είδους περιεχομένου της ιστοσελίδας ανήκει στη mystis.gr. Απαγορεύεται κάθε αναπαραγωγή, τροποποίηση, παρουσίαση, διανομή, μετάδοση, αναμετάδοση μέσω της τεχνολογίας ‘framing’, δημοσίευση, πώληση ή χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή της.
2. Η mystis.gr επιμελείται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της και εγγυάται την ακρίβεια, πληρότητα και επικαιρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών της. Η mystis.gr διατηρεί το δικαίωμα να μετατρέπει και να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, γραφικών, κειμένων, υπερσυνδέσμων και αναφορών σε άλλους δικτυακούς τόπους) καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
3. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών/χρηστών, ορισμένοι υπερσύνδεσμοι ή αναφερόμενοι δικτυακοί τόποι στην παρούσα ιστοσελίδα μπορούν να διευκολύνουν τη μετάβαση σε δικτυακούς τόπους τρίτων μερών, οι οποίοι αναγνωρίζονται από το όνομα του τομέα τους. Η mystis.gr δεν έχει εξετάσει το περιεχόμενο τους και για αυτό το λόγο δεν εγγυάται την ακρίβεια, αξιοπιστία, πληρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών.
4. Οι όροι χρήσης και φερεγγυότητας των όρων και προϋποθέσεων της mystis.gr διέπονται και διασφαλίζονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε ένσταση προκύψει σχετικά με τους παρόντες όρους ή την παρούσα ιστοσελίδα αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.
5. Προσωπικά Δεδομένα: Η ιστοσελίδα της εταιρείας Mystis είναι ένα μέσο επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους δέκτες, το οποίο παρέχει μέσω του διαδικτύου πληροφορίες και υπηρεσίες. Οι επισκέπτες/πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την παρούσα ιστοσελίδα και να ενημερώνονται για τις εκδόσεις καθώς και για σημαντικές ανακοινώσεις της mystis.gr χωρίς να παρέχουν οι ίδιοι οποιαδήποτε πληροφορία.

Σε περίπτωση που για τη διενέργεια κάποιας συναλλαγής χρειαστεί να γίνει καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων, τότε θα ισχύουν τα ακόλουθα:

α) Η mystis.gr δεσμεύεται να τηρεί τις πληροφορίες που της παρέχονται ως εμπιστευτικές και ασφαλείς εξασφαλίζοντας έτσι το ιδιωτικό απόρρητο. Εάν χρειαστεί η συγκέντρωση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, από την περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα, θα σας ενημερώσουμε προηγουμένως προκειμένου να λάβουμε τη συγκατάθεση σας.
β) Η mystis.gr διατηρεί αρχείο και επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των πελατών της, με αποκλειστικό σκοπό τη διεκπεραίωση των συναλλαγών, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ενημέρωσης, καθώς και τη συλλογή στατιστικών στοιχείων για την αξιολόγηση της διαδικτυακής αγοραστικής συμπεριφοράς, τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια για τα στοιχεία που κατέχει.
γ) H mystis.gr σεβόμενη το δικαίωμα πρόσβασης των πελατών της στις προσωπικές πληροφορίες που συγκεντρώνει και διατηρεί για εκείνους μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, είναι σε θέση εάν της ζητηθεί και στο βαθμό που ο Νόμος το επιτρέπει, να τις ανακοινώσει. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε αλλαγή στις παρεχόμενες από εσάς πληροφορίες.


Το προσωπικό της εταιρείας Mystis έχει ενημερωθεί σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο και την ασφάλεια της πληροφορίας και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρεί ένα άριστο επίπεδο ασφαλείας. Ωστόσο δε φέρει καμία ευθύνη αν παρά την άσκηση της δέουσας επιμέλειας παραβιασθεί το απόρρητο των πληροφοριών αυτών.

Cookies

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Πως χρησιμοποιούμε τα cookies;

Ορισμένες από τις σελίδες μας χρησιμοποιούν cookies για να θυμούνται:

- τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την απεικόνιση, π.χ. φωτεινότητα ή μέγεθος χαρακτήρων
- αν έχετε ήδη απαντήσει σε αναδυόμενη έρευνα που σας ρωτούσε αν το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο ή όχι (για να μην σας ξανατεθεί η ίδια ερώτηση)
- αν έχετε συμφωνήσει (ή όχι) να χρησιμοποιούμε cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

Επίσης, ορισμένα βίντεο ενσωματωμένα στις σελίδες μας χρησιμοποιούν ένα cookie για να συγκεντρώνουν ανώνυμα στατιστικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο φθάσατε ως το συγκεκριμένο σημείο και για το ποια βίντεο επισκεφτήκατε.

Η ενεργοποίηση αυτών των cookies δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστότοπου αλλά, μέσω αυτών θα έχετε δυνατότητες για καλύτερη φυλλομέτρηση. Μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα cookies, ή να αποκλείσετε την πρόσβαση σε αυτά, αλλά αν το κάνετε ορισμένα χαρακτηριστικά του ιστότοπου ίσως να μην λειτουργούν ικανοποιητικά.

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά και έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων του μοτίβου. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

Πώς να ελέγχετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

  1. Εταιρεία Mystis

Εταιρεία Mystis

Η εταιρεία Mystis  δραστηριοποιείται περισσότερο από 25 χρόνια στην Κρητική αγορά στο χώρο των τουριστικών  εκδόσεων,  με το πελατολόγιο της  να ξεπερνά σε αριθμό τις 750 επιχειρήσεις που προμηθεύει στο σύνολο της Κρήτης.Με γνώμονα την καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων που προμηθεύουμε, έχουμε συνάψει  αποκλειστικές συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού καλύπτοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπάρχουσες ανάγκες. 

Πραγματοποιούμε και δικές μας εκδόσεις με αντικείμενο τους ταξιδιωτικούς και αρχαιολογικούς οδηγούς, χάρτες, φωτογραφικά και αρχιτεκτονικά λευκώματα, βιβλία για τη φύση, τη λαογραφία της Κρήτης, την κρητική ποίηση και λογοτεχνία, την γαστρονομία, μυθολογία και άλλα πολλά. Στις εκδόσεις μας,  καλωσορίζουμε και υποστηρίζουμε τους νέους συγγραφείς από την Κρήτη και όχι μόνο στην προσπάθειά τους να ευοδωθεί η πρώτη τους συγγραφική δραστηριότητα. Επιπρόσθετα, διαθέτουμε αυτόνομο δημιουργικό τμήμα για την επιμέλεια των εκδόσεών μας, καθώς και μεταφραστικό τμήμα που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει άμεσα και υπεύθυνα ξενόγλωσσες επιμελημένες  εκδόσεις  ποικίλου περιεχομένου.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι διοχετεύοντας στην αγορά του νησιού ποικίλες ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες εκδόσεις σχετικές με αυτό, συμβάλλει σημαντικά στη διάδοση και προαγωγή του κρητικού πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα , η εταιρεία Mystis διαθέτει φωτογραφική ομάδα τόσο για την κάλυψη  κάθε είδους φωτογραφικής ανάγκης  των εκδόσεων της , όσο και για τη δυνατότητα συχνής ανανέωσης των διαθέσιμων καρποστάλ, των  ημερολογίων και άλλων  τουριστικών προϊόντων. Παρέχεται  η δυνατότητα αεροφωτογράφισης για την κάλυψη όλων  των αναγκών  στον τομέα της φωτογραφίας και  για τη δημιουργία  ενός πλήρους φωτογραφικού αρχείου  που θα εξυπηρετεί τις εκδόσεις της εταιρείας και θα ικανοποιεί τις ανάγκες  των επιχειρήσεων που προμηθεύει.