1. Αεροφωτογράφηση

Αεροφωτογράφηση

Φωτογραφίζουμε και βιντεοσκοπούμε από οποιοδήποτε σημείο του ουρανού!


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ ΑΠΌ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Χρησιμοποιούμε ειδικά τηλεχειριζόμενα φωτογραφικά αεροσκάφη, ελικόπτερα κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας την δυνατότητα να παράγουμε αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των καμερών από το έδαφος. Δεν χρειάζεται μεγάλος χώρος απογείωσης και προσγείωσης ενώ μπορούμε να κατευθύνουμε το ελικόπτερο άρα και τις κάμερες σε σημεία που μεγάλο ελικόπτερο δεν μπορεί να φτάσει.

Για παράδειγμα μπορούμε από πολύ μεγάλο ύψος να πλησιάζουμε σε πολύ χαμηλό, να περνάμε κάτω από την γέφυρα της πισίνας, έπειτα να ανυψώνουμε έχοντας τον φακό σε οριζόντια θέση πολύ κοντά στις κτιριακές εγκαταστάσεις, να απομακρυνόμαστε ενώ ο φακός βρίσκετε σε άνοδο, έπειτα να πραγματοποιούμε μια περιήγηση 360 μοιρών και άλλα πολλά! Μπορούμε να σας παρέχουμε ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ εκπληκτικές εικόνες και ταινίες από οποιοδήποτε σημείο του ουρανού! Επίσης μας αρέσει να φτιάχνουμε καλλιτεχνικά μοντάζ με αναδυόμενα γραφικά και ανάμιξη άλλων εικόνων π.χ. από τοπία που βρίσκονται κοντά σας και εικόνες εσωτερικών χώρων.

Η εξέλιξη μας συμβαδίζει με την διεθνή εξέλιξη στο χώρο αυτό έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από τις προτεραιότητες μας νούμερο ένα είναι καθημερινά να μαθαίνουμε ότι νεότερο υπάρχει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένα βίντεο απο το 2ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Δήμο Μαλεβυζίου 08-02-2015   https://www.youtube.com/watch?v=rkZlJd5aVjQ