1. Λογοτεχνία
  2. Παγκόσμια πεζογραφία
  3. Αστυνομική λογοτεχνία /crime
  4. Επιστροφή

Studio sex

Συγγραφέας: Liza Marklund

 

Εκδότης: Μεταίχμιο

 

Τιμή: 17,62 € 15,86 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: 07/11/2012
Τύπος: Μαλακό
Σελίδες: 528
Διαστάσεις: 21x14cm

ISBN

  •  978-960-501-897-9

Video

 

Περιγραφή

Η νεαρή δημοσιογράφος Άνικα Μπένγτζον εξασφάλισε μια θέση πρακτικής στη μεγαλύτερη εφημερίδα ταμπλόιντ της Σουηδίας. Ελπίζει πως αυτή θα είναι η μεγάλη της ευκαιρία, αλλά απογοητεύεται όταν διαπιστώνει πως τα καθήκοντά της περιορίζονται στο να απαντά στις κλήσεις της ανοιχτής γραμμής ανώνυμων πληροφοριών…
Ώσπου δέχεται ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα συνηθισμένα∙ το πτώμα μιας στριπτιζέζ βρέθηκε στο εβραϊκό νεκροταφείο. Καθώς οι περισσότεροι ρεπόρτερ λείπουν με άδεια, η Άνικα αναλαμβάνει να ερευνήσει τη ζωή του θύματος. Όταν ανακαλύπτει ότι ο υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου διαθέτει διαμέρισμα κοντά στον τόπο του εγκλήματος, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο υπουργός παραιτείται και η νεαρή δημοσιογράφος συνειδητοποιεί ότι ξαφνικά διακυβεύονται πολύ σημαντικότερα πράγματα από την καριέρα της.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Χάρη στη δημοσιογραφική εμπειρία της, η εξέλιξη του ρεπορτάζ και η πρόοδος της έρευνας αποδίδονται με τόση ακρίβεια και ζωντάνια, σαν να κοιτάζουμε πάνω από τον ώμο της Άνικα.
Karin Slaughter, συγγραφέας

H Liza Marklund είναι μια κατηγορία από μόνη της χάρη στις ευφυείς ιστορίες της, το στιβαρό γράψιμό της και τη ριζοσπαστική άποψή της για την κοινωνία.
Henning Mankell, συγγραφέας

Οι προσπάθειες της ανεξάρτητης και τολμηρής δημοσιογράφου να ανακαλύψει την αλήθεια συνιστούν ένα απολαυστικό και γρήγορο θρίλερ.
The Times