1. Λευκώματα
  2. Ημερολόγια - Καζαμίες
  3. Λογοτεχνία
  4. Ευθυμογράφημα
  5. Επιστροφή

Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2009

Συγγραφέας: Σερβετάς Γιάννης

 

Εκδότης: ΙΑΝΟΣ

 

Τιμή: 0,00 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: Νοέμβριος 2008
Τύπος: Σκληρό
Σελίδες: 400
Διαστάσεις: 24x17cm

ISBN

  •  960-7827-96-1

Περιγραφή

[...] Το ημερολόγιο φέτος είναι μπλε. Σκέφτηκα στην αρχή να βάλω απέξω δόντια, ώστε ο καθένας να πάρει το "Blue-Tooth" του, για να βολευτεί στο Δημόσιο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν άσχημο εξώφυλλο. Μετά σκέφτηκα να βάλω κάτι άσχετο. Την Αφροδίτη της Μήλου για παράδειγμα, αλλά σοφά η γυναίκα μου, μου είπε ότι θα νόμιζαν οι πιθανοί αναγνώστες ότι είναι βιβλίο απ' αυτά που γράφουν οι Ελληναράδες. Έτσι φέτος το βιβλίο έχει εντελώς απλό εξώφυλλο. Ίσως τα απλά να είναι τα καλύτερα. Χαίρομαι όμως που το αγοράσατε και ας περάσουμε καλά. Και έτσι καλά να περάσει στιγμή στιγμή, μέρα μέρα και ολόκληρη η χρονιά που ξεκινάει. Ας είναι καλύτερο το 2009 από τη χρονιά που πέρασε. Πάμε για καινούρια. Ως Θεσσαλονικιός λέω: Φρέσκα κουλούρια. Πάμε να τα απολαύσουμε όσο είναι κρατσανιστά.

ΥΓ: Έγραψα τη σκέψη μου για το εξώφυλλο με την Αφροδίτη της Μήλου και σκέφτηκα να την τιμήσω γράφοντας μία ιστορία γι' αυτήν στον επίλογο του βιβλίου.
Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, λαθραναγνώστες και λαθραναγνώστριες, καλή χρονιά.

ΥΓ: Θέλω διαβάζοντας αυτό το ημερολόγιο να θυμάσαι ότι: "Δεν υπάρχει παρθενογένεση" και ότι, όταν αντιγράφεις έναν, λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν αντιγράφεις πολλούς, τότε αυτό λέγεται "έρευνα".

Τα ανέκδοτα, τα άρθρα και τις στατιστικές που βρίσκονται και στο φετινό ημερολόγιο, τα μάζεψα από το διαδίκτυο, από εφημερίδες και περιοδικά, ξενυχτώντας σε μπαρ, πίνοντας σε ταβέρνες με κεφάτες παρέες.