1. Λευκώματα
  2. Ζωγραφική / Χαρακτική / Χόμπυ
  3. Επιστροφή

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

Best Seller

Συγγραφέας: ΤΖΟΑΝΑ ΜΠΑΣΦΟΡΝΤ

 

Εκδότης: Ψυχογιός

 

Τιμή: 11,90 € 10,71 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: 25/06/2015
Τύπος: Μαλακό
Σελίδες: 96
Διαστάσεις: 24x23cm

ISBN

  •  978-618-01-1338-9

Video

 
 

Περιγραφή

Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο του Μαγεμένου Δάσους!
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα μεταφερθείτε σε ένα δάσος γεμάτο με ζώα και πουλιά, ρυάκια και καταρράκτες, τα οποία περιμένουν να τα ζωντανέψετε με τα χρώματά σας.
Αδειάστε το μυαλό σας από κάθε έγνοια, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής στον νου και στην ψυχή σας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το νέο ρεύμα στα "βιβλία για καλύτερη ποιότητα ζωής" που έχει σαρώσει την Ευρώπη και την Αμερική είναι η ζωγραφική μοτίβων. Η Τζοάνα Μπάσφορντ, πρωτοπόρος του είδους, έχει επονομασθεί και "βασίλισσα της ζωγραφικής", καθώς το πρώτο της βιβλίο, ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, αποτελεί διεθνές φαινόμενο, αφού κυκλοφορούν περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως σε 25 χώρες σε λίγες μόλις εβδομάδες, ενώ ανάλογες προσδοκίες συνοδεύουν και την έκδοση του δεύτερου βιβλίου της, ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ , το οποίο ανέβηκε ήδη στις πρώτες θέσεις των ευπώλητων βιβλίων παγκοσμίως. Η τάση αυτή ξεκίνησε από τη Γαλλία, με τον όρο "θεραπευτική τέχνη", καθώς η ενασχόληση με τη ζωγραφική μάς επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε σε πνευματική ευφορία. Ο καλλιτέχνης μάς προσκαλεί να συμμετάσχουμε στην τέχνη του μέσω του χρωματισμού των σχεδίων του, που τελικά οδηγεί σε ένα μοναδικό για τον καθένα μας έργο τέχνης, το οποίο μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί σε κορνίζα. Ήδη σε πολλές εταιρείες τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού συστήνουν στους εργαζόμενους να έχουν δίπλα τους ένα τέτοιο βιβλίο ζωγραφικής για μερικά λεπτά χαλάρωσης και δημιουργικότητας, όταν νιώθουν αγχωμένοι.