1. Λογοτεχνία
  2. Αστυνομική λογοτεχνία /crime
  3. Επιστροφή

Η παγωμένη πριγκίπισσα

Συγγραφέας: Camilla Läckberg

 

Εκδότης: Μεταίχμιο

 

Τιμή: 17,62 € 15,85 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: 18/03/2011
Τύπος: Μαλακό
Σελίδες: 504
Διαστάσεις: 21x14cm

ISBN

  •  978-960-501-236-6

Περιγραφή

15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Η συγγραφέας Ερίκα Φαλκ επιστρέφει στο πατρικό της, στο παγωμένο ψαροχώρι Φιελμπάκα, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο των γονιών της για να βρει μια κοινότητα στο κατώφλι της τραγωδίας. Η παιδική της φίλη Άλεξ, την οποία η ίδια βρίσκει νεκρή στην μπανιέρα της, είναι η αφετηρία για ένα επώδυνο φλας μπακ στο παρελθόν, το οποίο θα φέρει στο φως τα θαμμένα μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή όψη της Φιελμπάκα, αλλά και για μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της Ερίκα.


Τα βιβλία της Καμίλα Λέκμπεργ έχουν πουλήσει πάνω από 7.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν εκδοθεί σε 25 χώρες. Πρωταγωνιστής στα βιβλία της (συνολικά επτά) που γίνονται παντού μπεστ σέλερ είναι ο ντετέκτιβ Πάτρικ Χέντστρομ. Όλες οι ιστορίες εκτυλίσσονται στη Φιελμπάκα, στο παραθαλάσσιο χωριό, 140 περίπου χλμ. βόρεια του Γκέτεμποργκ, όπου η Καμίλα μεγάλωσε.
Το συγκεκριμένο βιβλίο, το πρώτο της σειράς, έχει μεταφερθεί στη σουηδική τηλεόραση (SVT), ενώ γαλλική εταιρεία παραγωγής (UGC Images) έχει αγοράσει τα δικαιώματα για τη μεταφορά του και στη μεγάλη οθόνη.


Περισσότερα για την Καμίλα και τα βιβλία της θα βρείτε στο προσωπικό της site: www.camillalackberg.com/ και στη σελίδα: www.facebook.com/camillalackberg

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Ανατριχιαστικό, παραπλανητικό και διαυγές σαν το παγωμένο περιβάλλον που περιγράφει.

Literary Review

 

Εξαιρετικά δομημένη πλοκή, καθηλωτική ιστορία.

USA Today

Πώς τα μυστικά δεν θάβονται μια για πάντα, πώς η σιωπή μπορεί να δολοφονήσει την ψυχή... Ένα εντυπωσιακά καλογραμμένο μυθιστόρημα.

Publisher’s Weekly

 

Ό,τι πιο καυτό στη σουηδική λογοτεχνία σήμερα!

Independent

Πλοκή που ανεβάζει τους παλμούς αλλά γλυκαίνει την καρδιά.

Val McDermid, συγγραφέας