1. Τουριστικοί οδηγοί Κρήτης
  2. Λευκώματα
  3. Κρήτης
  4. Επιστροφή

Γαλάζια Κρήτη

Best Seller

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ρονιώτης

 

Εκδότης: My Crete Guide

 

Τιμή: 32,00 € 25,00 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: 2012
Τύπος: Σκληρό
Σελίδες: 416
Διαστάσεις: 24x17cm

ISBN

  •  978-960-93-3627-7
  •  978-960-93-3627-7

Δείγμα

Περιγραφή

Από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του κάποιος στην Κρήτη εκπλήσσεται από τις αντίθετες εικόνες που αντικρίζει. Άγρια βουνά, ήρεμες πεδιάδες, αιώνιοι ελαιώνες, δροσερές πηγές, άνυδρα βοσκοτόπια, καταπράσινοι αμπελώνες, απόκρημνα φαράγγια συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό αντιθέσεων. Από αυτό το σκηνικό δεν απουσιάζουν οι παραλίες του νησιού, πολύ καλά κρυμμένες στις βραχώδεις και αφιλόξενες ακτές του που εξαντλούν όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου στη χρωματική παλέτα.

Από τις αμμοθίνες του Ελαφονησίου και του Ξερόκαμπου, τα τροπικά νερά του Κεδρόδασους και της Χρυσής, τις κρυφές παραλίες στα άγρια φαράγγια των Σφακίων και των Αστερουσίων, τις σμαραγδένιες αμμουδιές της Τριόπετρας, τα φοινικόδαση της Πρέβελης και στο Βάι ως και τα πευκόφυτα ακρογιάλια του Μακρύγιαλου, το Blue Crete αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τις ακτές της Κρήτης.

Περισσότερες από 450 παραλίες του νησιού φιλοξενούνται σε μια εύχρηστη πολυτελή έκδοση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς πληροφορίες. Ο οδηγός απευθύνεται σε όλους, από τους "ψαγμένους" ντόπιους ως και τους επισκέπτες που έρχονται στην Κρήτη για πρώτη φορά.